Äntligen ledig!

Åh idag hade jag mina första lediga dag på 2,5 veckor. Var dock uppe halv tidigt för att fixa inför min brunch jag hade med mamma och pappa. Dom fick det i julklapp av mig så idag blev det av. Jätte gott var allting. Började med att baka bröd, ciabata gjorde jag. Sen gjorde jag smoothies, lite fruktsallad, amerikanska pannkakor och lite melon och så till de :) uppskattat och gott som sagt. 
Har sen hunnit med att träna med Carro, gått en promenad i skogen med Ylv för att förbereda inför måndagens scoutkväll då vi ska gå i skogen och hitta reflexer :) så vi hängde upp en del sånna idag. 
Sen har jag mest bara lagat mat och tagit det lugnt. Borde läst lite mer i min kurslitteratur men jag får väl göra det i helgen istället. 
Nu är det jobb som gäller lördag och söndag så Anna checkar ut för idag och säger god natt! 
Finbesök hemma

Nu börjar jag faktiskt gilla skolan lite. Jag har lärt mig hitta, känner igen rätt så många i klassen, fått några jag umgås med och börjar fatta vad vi läser lite grann. Jag har även nästan nu hunnit med att läsa allting som vi ska läsa osv. Känner också lite att när jag är på jobbet så är det som "att slappna av"där är allt som det ska, jag hittar allt och jag är bra på det jag gör. Men det är faktiskt ganska kul med variation :)
Annars bombar jag huvudet nu med etnicitet, klasskillnader, begreppet invandrare, status osv. En del är ju nytt och en del vet man ju vad det är bara att man inte tänkt på det sättet som vi gör i skolan nu. Idag till exempel fick vi lära oss massa hur man ska andas ordentligt när man pratar så då fick vi göra massa ljudövningar som man gör innan man ska sjunga och så typ. Så vi sa massa "ord" som ssssskkkk ppppptttt sshh-shh-shh för att känna magstödet osv :) sen fick vi rabbla lite ramsor och öva på hur man betonar olika ord i en och samma mening och hur olika det då blir. Men jag längtar mest till våra estetiska kurser vi ska ha då vi ska måla, spela teater, sjunga osv. Låter jätte roligt :) 
Nu annars är det snart middag, är hos mamma och pappa och även min syster borde komma hem snart. Hon är här i några dagar för att hälsa på och shoppa :) så det blir ju kul att träffa henne :)

I måndags annars så hade vi första gången på scouterna.. Vi hade En scout på plats. Men vi körde programmet som tänkt ändå och byggde en igloo som blev jätte fin :) sen firade vi våran maskot Entill's födelsedag så vi åt lite godis och grejer :) mysig dag! 
Nä nu är jag för hungrig för att tänka klart. Så vi hörs en annan dag helt enkelt :)

Här är då Entill :)

Svårt att se på bilden, men vi har faktiskt lagt block för block, men lappat ihop lite extra på utsidan så den skulle hålla bättre :)

6ledare 1 scout. Bra fördelning ;) 

Först av åtta

Tanken slog mig häromdan att jag är faktiskt först av åtta barnbarn att börja plugga efter gymnasiet. 3 har visserligen inte fårt chansen ännu med tanke på att dom fortfarande går i gymnasiet. Men som sagt jag är först ut på högskolan. Grattis till mig! 
Vet inte om jag skrivit det här men jag ska faktkiskt ut på praktik redan denna termin, börjar vecka 11-12 sen tror jag att det var 16-17 eller något sånt :) då är det skolan som har hand om det där, dom fixar platser och allt möjligt så det är ju ganska skönt. Börjar faktiskt kännas lite kul nu, om inte annat är detta vi gå igenom nu så himla nyttig information som man alltid kan ha med sig :) 
Längtar annars väldigt mycket till fredag då jag faktkiskt ska vara ledig. Kommer säker behöva plugga väldigt mycket ändå, men inga lektioner och inget jobb. Första lediga dagen då på 17 dagar kommer det att bli. Hej och hå, kötta på. 
Var på jobbet som sagt både idag och igår, men det är ju ganska skönt med helgen bara, kortare dagar. Visst väldigt mycket att göra men jag har haft en ganska skön helg helt enkelt :) 
Igår var jag hemma hos mamma på en jätte mysig middag med kusiner och moster och "morbror" också. Oxfilé och grejer ;) var där till elva ungefär. Som jag sagt hundra gånger förut, jag är så glad och tacksam att jag har just den släkt jag har :) 
Annars idag efter jobbet åkte jag hem, lagade middag och diskade äntligen all disk. Efter det blev det en sväng till gymmet med Carro, körde massa rygg och armar idag så det kanske känns imorgon. 
Nu, guess what? Jo läggdags. Tack för mig för idag, hörs nog imorgon igen. Hejdå bloggen ;)Haha jag och Niclas har kul med varandra ;) eeeh 1000 gånger liksom ;) vi har puffat varandra några månader nu om man säger så ;) (så inte 1000 på en gång)