Första tentan för den här terminen.

Har idag haft terminens första tenta, vilket innebär att vi redan gått fem veckor i skolan. Helt sjukt! Jag tycker också att den känns helt okej, men vi får se, detta är tydligen en sån som många inte klarar av, iaf inte på första försöket. Så håll tummarna med mig nu i några veckor :) 

Sen redan på måndag är det dags för ny kurs igen. En kurs jag inte ser fram emot, det är matte igen. Med min lärare som är hemsk och helt hopplös. Men bara stå ut i fem veckor med henne. Det gäller och ligga i hela tiden så man ändå försöker vara med på läsning osv. Tappar man från början är det svårt att hänga med sen.  

Aja nog om skolan, idag är det den 28 september, vilket för mig innebär tre saker. Dels är det kusin Adams födelsedag. Så stort grattis till Adam!! 
Sen de andra två sakerna är mindre kul, eller tre saker till är det kom jag på. Idag är det Lennart som har namnsdag, vilket då innebär att morfar skulle haft namnsdag idag. Dock har även Jonas namnsdag idag som också heter Lennart, så det är ju också lite kul. 
Men den tredje och sista saken den 28e är att idag är det nio månader sen min farmor gick bort. Så jag tänkte försöka komma ner till boo kyrka och kyrkogården sen för att tända lite ljus. Känner att det är en fin dag och göra det. Inte för namnsdagar är något väldigt viktigt eller så, men tänkte ändå att jag vill åka dit idag. 

Har väl inget mer jag vill säga, så lägger upp två bilder som jag tog häromdan på dom fina träden som är nu. Såå vackert varje höst! Och tänk att det är mindre än tre månader till julafton nu! Helt sjukt! 

Tack o hej :) 


Plugg plugg plugg

Ist för bygg, bygg, bygg så är det nu plugg som gäller igen. På torsdag är det en tenta som vore himla skön att klara av, så nu är det plugg på hög nivå som gäller. Har dessutom haft min kompis från skolan här idag, så vi har pluggat tillsammans. Blev också lite skitsnack imellan, men skönt och ha nån att prata med om det man inte förstår helt liksom. 


Sen smsade mamma förut också och ville att jag ska komma dit och färga hennes hår ikväll, så det får jag väl göra också. 

Har inte mycket mer att säga just idag, men bilderna nu är från scouterna igår när vi eldade och skulle spräcka vattenballonger. 

Var dessutom hos käre Sofia häromdan där hon blev klippt, men Jonas och jag hann även med lite härligt bebismys :) så perfekt att ha kompisar med barn som man kan träffa, liksom bara ha bebisarna när dom är glada :) 


Bygg, bygg, bygg!

Okej, här kommer det nog bli lite bilder. Vi har ju vart nere på landet och byggt hus igen. Denna gången var det Cissis hus tur att byggas. Vi åkte då ner i fredags, jag Jonas och mormor åkte en bil på förmiddagen och resten senare på eftermiddagen. Fredagen blev alltså inte byggandet gjort utan resten av helgen ist. Men när vi kom ner hade mamma och pappa överraskat med en altan som dom byggde förra helgen (då dom sa att dom bara var nere och hade en slapp helg innan denna bygghelg). Vi blev alltså glatt överraskade med en egen fin altan utanför våra hus. 

På lördagen var det då dags att bygga hus nummer två, och oj va mycket fortare allt gick med deras. Dels för vi gjorde mindre fel, men framförallt för att vi var dubbelt så många. Så idag när jag och Felix åkte hem stod det två typ färdiga hus på plats. Ena huset hade pappen på taket kvar och andra lite finmålning. Sen är det bara insidan, med gipsskivor, isolering osv kvar. Men skalen är liksom färdiga nu :) så bra jobbat av oss! 
Var extra skönt när det inte var ens eget hus då man kunde ta det mer lugnt, och framförallt slippa hamra så mycket :) 

Det är väl det jag tänkte säga nu, ska upp rätt så tidigt till skolan imorgon så blir lite sömn nu :) 

Men godnatt på er :)