Livets vän

Kan inte förklara hur ledsen jag är just nu, men idag fick min allra bästa vän ta sina sista andetag. Vår helt fantastiska och underbara Lexus har nu fått somna in. Så otroligt tomt kommer det bli utan honom nu. Men nu sista veckorna har det gått så sjukt snabbt och han har inte alls mått bra, sista dagarna har han knappt velat gå ut och det har varit svårt för honom att gå i trappor och resa sig och lägga sig. Det är ju inget liv för en hund, och han skulle snart fylla 13 så han var riktigt gammal. Hade han varit en människa hade han varit ca 90 år, så man kan förstå att han blev trött på slutet. 

Hur som helst så är det fruktansvärt jobbigt. Lexus mitt lyckopiller, min Allra bästa vän och han som alltid finns där. Svansen som jämt går i 380 när man kommer, skägget som alltid måste torkas när han ätit, buffet som kommer på handen när man slutat klappa honom för han vill att man ska fortsätta klia honom i oändlighet. 

Så mycket man kommer minnas med honom, hur han kastar sig ut i vattnet när han ska bada, att han ska vara med på allt, öppna alla dörrar hemma bara för att se vart alla är, hoppet han gjorde för de sista trappstegen för att sen glida på mattan nästan in i badrumsdörren, men även när han åkte madrass i trappan vilket han verkligen älskade. Han älskade även att fånga såpbubblor på landet, och att jaga en röd laserprick. Han rullade sig jämt i snön och blev hela han ett snömonster. 

Finns så mycket att säga om världens finaste och bästaste Lexus, och jag älskar dig så mycket och det gör så ont nu när du är borta. Kommer alltid sakna dig! Har träffat få hundar i mitt liv som har varit så genomsnälla som Lexus, min fina lilla vovve. 

Hoppas du får ett fint liv där du hamnar nu, för jag tror att det livet på jorden har varit ett riktigt bra hundliv för din del, med massa kärlek runt dig och stora härliga tomter att springa runt på, både hemma men även på Askerön. 
Tack för den tiden vi fick ihop Lexus. ♥️♥️♥️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Grattis Calle

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Calles födelsedag, hurra hurra hurra. Tänk, min lillebror blir 24 idag, har börjat tänka så på sista tiden att det är så konstigt att jag och Calle numer är lika gamla ;) för jag menar, jag är ju inte en dag äldre än 25 hehe. 
Nä, men stort grattis på din dag världens bästa bror! Och idag är det bara fem veckor till min egen födelsedag, efter den födelsedagen kommer jag ha mitt sista år på 20-talet, sen blir det 30 som gäller nästa år. Helt galet!! 

Som vanligt är det inte alltför mycket saker som händer här, var dock på arbetsintervju i fredags och ska på en till på en annan skola på tisdag. Så bara hålla tummarna att någon av dom vill ha mig. 

En annan mysig grej jag gjorde i fredags var att starta dagen på absolut bästa sätt! Jag och Sofia möttes på Lindebergs nere i centrum där vi åt frukost innan vi sen gick ut på en promenad. Riktigt mysig morgon med en riktigt härlig människa! 

I torsdags kväll hade brorsan lite kalas hemma, så då fick man fixa till sig lite, eftersom jag bara varit ledig i flera veckor har jag mest gått runt i myskläder och osminkad, så det var kul att få ta på sig en klänning och sminka sig lite :) 

Mer än så har jag nog inte gjort i veckan. Men som sagt håll tummarna nu för nån av jobben!! 

Tack o hej. 

(null)

(null)

Två månader kvar

Åh idag är det två månader kvar till julafton, Wohoo! Just i år längtar jag extra efter julen, jag är ju ett superjulfreak och längtar ju varje år efter julen men på nåt sätt känns det mer jul i luften redan nu. Så snart är det dags att börja tänka på julklappar och julpynt :)

Annars då för att återgå till oktober så hade jag en supermysig dag igår. Började med att jag tog mig till simhallen där jag simmade i ca 45 minuter, och när jag simmat en stund kom Calle förbi. Han har ju sökt till polisen och behövde göra ett simtest, så när vi båda hade simmat klart gick vi över till forum där vi shoppade lite, eller a, han shoppade. Han har ju köpt egen lägenhet så han hittade lite kul saker till den. Sen åt vi lunch tillsammans på den grillrestaurangen som ligger i forum. 

Calle bad även pappa att hämta oss, för att sen åka och handla på maxi. Så jag följde med dit också. Blev sen avsläppt hemma hos mig och hann bara vara hemma en väldigt kort stund innan nästa familjemedlem ville ses. Så jag och syrran åkte till centralkonditoriet och fikade :) supergott och trevlig personal som vanligt. 

Efter fikat körde Cissi mig till mamma där jag åt middag och sen färgade mammas hår. Klippte även Calle och pappa. Så det var fullt upp hela dan, och bara med familjen. Riktigt mysigt. 
Har tyvärr inga bilder ifrån gårdagen men kan lägga upp lite julbilder ist och tänka att det bara är 61 dagar till julafton! 

(null)

(null)

(null)