Semester

Är mitt uppe i semestern, och sommar fortsätter ju att leverera med riktigt fint sommarväder. Helt galet! 

Här på västkusten är det inte riktigt lika varmt som det var hemma men ändå absolut tillräckligt varmt! Dagarna spenderas ju mest på stranden. Man gör ju inget annat än sola, bada och bara ta det riktigt lugnt. Tror inte vi gjort något speciellt ännu, käkat ihop, fikat ihop, badar ihop osv. 
Idag åkte Jonas in till Göteborg igen för att imorgon åka en vecka till Grekland. För en gångs skull behöver man ju inte åka till Grekland för värmens skull, eller utomlands överhuvudtaget. Tanken var också att jag skulle åka på läger på måndag, men det har blivit inställt pga eldförbudet och brandrisken i hela Sverige. Så jag får vara kvar på landet i en vecka till. Och tro inte att Jonas inte erbjudit att jag får följa med på resa, för det har han gjort. Men jag känner ändå att det ska vara skönt att vara här på landet i flera dagar till :) så härligt! 

Nä nu blir det mest bara lite bilder från de senaste dagarna :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sista dagen nu. Hej i hå

Åh, äntligen bara en dag kvar innan jag får semester igen. Ska bli så galet skönt. Man vill ju inte annat än att vara ledig i den här värmen. Helt brutalt varmt ju. Tur jag åker ner till "kylan" i helgen (där det bara ska vara 24-25 grader istället för 29-30). Jag ska alltså ner till västkusten. Jag och syrran åker ner till landet på lördag. Ska bli riktigt härligt som sagt. 

Imorgon är som sagt sista dagen på jobbet, och jag har dessutom bokat tvätttid imorgon bitti klockan 7. Så man har allt tvättat innan man åker, sen ska det packas imorgon kväll. Och det är inte lite saker jag ska ha med mig.. först min packning, sen min lägerpackning, sen Jonas Greklandspackning och sen Cissis packning på det. Tur man har stor bil ;) 

Veckan som varit har annars mest bestått av jobb, när Jonas inte är här hemma blir det inte att jag gör lika mycket saker heller.. men har faktiskt börjat lite på min uppsats igen som ska göras om lite innan slutet på augusti. Måste bli klar med den innan sista minuten känner jag. Så jag ska ta med mig datorn till landet, och hoppas att jag kan få lite gjort där på plats (klarar jag av att skriva på den i Thailand borde jag klara av att skriva på Askerön). 

Imorgon är det förresten en väldigt speciell dag, först och främst är det Margaretha dagen ;) Nä okej, det är inte det viktigaste, utan det är att jag och min fina Jonas firar tre år som tillsammans imorgon. (Vet inte om jag kommer hinna göra ett inlägg imorgon så gör ett i förväg nu). 

Jonas är för mig Världens bästa människa, kan inte alls tänka mig en värld utan honom. Han förgyller mitt liv och ger det en guldkant med extra glitter på. Trots att vi har våra uppochner dagar och trots att vi kan bli sjukt arga och sura på varandra är han ändå den jag känner mig som lyckligast med. Han är alltid den jag tänker på när mina tankar far iväg. Han är den som jag meddelar så fort något hänt, han är den jag delar både lycka, sorg och kärlek med. Han är mitt lyckopiller. Den jag älskar att vakna upp bredvid, han jag kan titta på och inse hur fin han är. Jonas är min bästevän och själsfrände. Han är min vänstra hand (eftersom han är vänsterhänt).  Jonas är den som gör mitt liv komplett. Tack för att jag får vara din Jonas. Du är helt fantastisk och underbar. Jag älskar dig finaste du!! 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ännu mer sommarmys

Eftersom vi har det Heeelt dött på jobbet så tjatade jag till mig en extra ledig dag. Skulle egentligen varit ledig helgen, men fick även vara ledig igår fredag för. Dessutom drog jag två och en halv timme tidigare i torsdags för det var så lugnt. Så det blev lite minisemester nu med tre lediga dagar. Sen är det bara o jobba fem dagar till för att sen vara ledig i tre veckor. Rätt så skönt!! 

Igår då passade vi på att göra sånt man ska göra under semestern, alltså typ ingenting. Vi solade och badade typ hela dagen, jag Jonas och vår kompis Ida. Sen på eftermiddagen/kvällen drog vi in till stan för att äta mat på Thaiboat, dit även Idas kille Mathias kom :). En helt underbar vanlig dag helt enkelt. 

I torsdags då jag fick sluta tidigare mötte jag upp Jonas i sickla, vi shoppade lite, käkade mat och strosade mest runt. Sen på kvällen tog vi bilen ner till boobadet där vi tog en mysig promenad längst vattnet. Från boobadet finns det en mysig promenadsträcka som går mellan folks tomter och vattnet typ. Huur mysigt som helst, och när vi kom ut på udden var det en fin solnedgång. Riktigt mysigt!! 

Jag kommer verkligen minnas denna sommar länge. Har njutit såå av vädret och sena kvällar. Heeelt underbar och fantastisk. Tack snälla världen för att du gett oss så mycket sol och värme (även om alla träd är helt gula och gräsmattan torr som bara den). 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)