Dags för förändring?

Oj det finns ju mycket som man vill förändra, eller som kommer förändras. Ta klockan nu som exempel, den kommer ju ändras inatt Dont forget! Sen kommer det ju alltid finnas bra och dåliga saker som förändras. Nu tänkte jag inte vara så poetisk och filosofisk att jag hittar på en massa roliga och konstiga grejer. Men jag tänkte bara en liten förändring.. mitt hår. Jag är ganska trött på det som det är nu. Vill egentligen spara ut det men det tar ju evigheter, å andra sidan om man klipper sig tar det ju ännu längre tid haha. Men jag kollade igenom lite bilder på facebook och ser att jag ändå haft en del olika både längder och färger, även om vissa färger inte varit så permanenta haha. Ville nog egentligen inget vettigt med detta inlägg förutom att visa alla olika frisyer på mig själv. Men om ni har nån idé till hur jag borde ha det nu så kan ni säga till, men färgen ändrar jag nog inte trivs i blont. Och som en kompis sa en gång också "Anna du är ju blond både på insidan och utsidan inte ska du färga håret" haha
Aja här kommer som sagt en del olika färger och frisyer =)
 
Börjar med färgerna ;)
 
De senaste då, rött
 
Ljusrosa
 
Orange
 
Svart
 
Ganska ljustbrunt
 
Ganska mörkt brunt
 
Blont/nästan grått med rosa, har ju haft rosa i massa omgångar i olika färger, denna rosa gillade jag bäst =)
 
Här ganska kort hår
 
Här längre
 
Utan lugg
 
Med lugg
 
Halv lugg och ganska långt (och ja ganska ung)
 
 
A har ju som sagt miljoner bilder på mig själv haha.. men jag kommer inte på några mer roliga frisyer, oftast är det typ bara halvkort eller halvlångt, gärna helt ofixat och typ lite vågit anting med eller utan lugg =) 
Nu ska jag nog sova klockan är ändå halv två =) dessutom snor dom ju en timme som sagt inatt. Så sov så gott folket =)
 
 
 
 
 

Suck alltså!

Nu fick jag problem, skulle föra in alla bilder i datorn från min telefon vilket jag inte har gjort hittills med den här nya telefonen. Satte in sladden som vanligt och sen kommer det upp sån här ruta "de finns redan en fil med det här namnet" så då kan man ju välja om man vill kopiera och ersätta den gamla eller inte. Trycker man på inte så kommer inte så många bilder in. Men tycker man på ersätt så försvinner mina gamla bilder jag har på datan som då har samma namn som mina nya fast dom är ju typ tre år gamla men det fattat väl inte min dator eller telefon så hur sjutton ska jag göra då? Kan man ändra namnet på bilderna i min nya telefon eller måste jag vara tvungen att ta de gamla? Suck. Fast jag skulle ju kunna göra en ny mapp på datorn istället. Haha det funkar nog xD ding dong där ramlade poletten ner. Men ändå jag är lite irriterad. 

Här kommer iaf en jädra massa bilder på Judit och Judit

Judit och Marty zebran från madagaskarSå charmig

På vägen hem haha roligaste skylten

Tack o hej leverpastej :) 

5-3

Ojdå flera dagar sen jag bloggade Sorry. Men jag kommer inte direkt göra ett långt inlägg nu, orkar inte det för tillfället. Kommer snart ladda upp massa fina bilder från skivan jag och Carro var på igår kväll. 
Annars idag har jag jobbat som vanligt, men sen gått på hockeymatch med pappa. Bjöd med honom på det, vilket uppskattades ordentligt. Kul att Djurgården vann med 5-3 dessutom mot Rögle, hahaha roligaste var dom som hade typ Minsta klacken, uppe i ena hörnet sen var resten gårdare. Skön stämning även om det vart en del burop och visslingar när rögle körde fulspel men dom vart utvisade en del så det var väl bra. Kul och göra en far och dotter grej bara. Ska lägga mig så tidigt jag kan idag både för halsens skull ( sjöng/skrek igår på skivan och idag på matchen) och även för kroppens skull hehe. Får se om jag orkar ut och springa imorgon bitti annars kanske imorgon kväll. Nu kommer jag inte på något mer att säga och jag är bara ganska trött och tråkig så god natt