En tysklandshälsning

Hej hej, just nu är vi i Stuttgart i Tyskland. Vi har ju bilat ner idag från Kiel imorse. Tog färjan från Göteborg igår kväll och kom fram imorse. Har kört på ganska bra idag, Jonas hae kört mest då jag fick väldig huvudvärk i värmen som är här. Har dessutom ingen ac som fungerar helt så vi kör med öppna fönster vilket också påverkade mitt huvud. Men efter några stopp och lite letande efter ett apotek kunde jag till slut få tag i huvudvärkstabletter. 


Nu ligger vi i sängen och ska snart sova, blev en rätt så sen middag nere på en pizzeria som vi hittade till slut. Imorgon blir det nog comosjön i Italien för att sen dagen efter åka till Gardasjön. Nu ska jag njuta av en säng som är stilla och inte varken gungar eller vibrerar av stora maskiner :) 
Så godnatt på er gott folk. 


Per Gessle konsert

Igår bokade vi biljetter till Per Gessles konsert som idag var på Solliden på Skansen. Så dit åkte vi, åkte in till stan före för o käka på Fridays. Passade även på att hälsa på Felix inne på stadium :) 

Konserten var annars megabra! Han körde loss ordentligt med sitt band, spelade låtar från både hans egen karriär, Roxette och gyllene tider. Avslutade såklart med Sommartider. Skön sommarkänsla, speciellt när man kunde stå barbent till efter elvatiden utan att frysa. Blev en riktigt bra dag denna faktiskt med vädret :) 

Idag har vi också bokat resa, kommer bli en roadtrip i veckan som kommer. Typ ner till Frankrike och tillbaka :) hej o hå, köra på. 

Imorgon får det bli daga för träning igen, hann inte med det idag så det får bli morgondagens projekt. 

Nu e de läggdags, tanten är inte van att vara vaken såhär sent nuförtiden (klockan e 00.38). 

Så jag sägee godnatt och sov gott. 


Byggpublik

Här sitter jag och kollar på när grabbarna bygger, eller aa gjuter plintar för våra hus. Jonas o pappa jobbar på med att mäta o fylla o allt sånt där. Inte så lätt när hela marken är sne att få alla på rätt plats och framför allt i rätt höjd. Men det går framåt iaf :) Har annars bara chillat sen vi kom hem från London, åkte båt häromdan med två kompisar så det var supermysigt, blev upplockade på våran brygga där vi badar och åkte sen runt lite och la oss på ett mysigt ställe där vi grillade korv och badade. 


Idag sen blir det åka hem till Sthlm, hur länge vi stanna där är lite oklart. Men man får vara där det är fint väder helt enkelt :) vi har ju fortfarande tre veckors semester kvar så det känns gött. 

De va de jag kom på nu, så tjing så länge.