Den traditionella "årskrönikan"

Jag brukar ju alltid göra ett inlägg såhär i börja av januari för att sammanfatta det året som varit, se tillbaka på lite bilder, minnas lite och längta tillbaka till en del. Så här kommer mitt 2017, och förbered er på många bilder =)
 
Förra året började ju inte alls på ett kul sätt, eftersom farmor och morfar gick bort precis dagarna innan året började, så det var begravning två dagar i rad där, hela den veckan var ju fruktansvärd och absolut en av de värsta veckorna jag har haft. Efter denna jobbiga start blev det dock mycket bättre.
 
Vi var ute och åkte längdskidor på saltsjö-badens golfbana, där Jonas fick prova på att åka sånna skidor typ första gången i hans liv, och vi klarade oss ganska bra iaf. Senare i janari var vi högst upp inne i globen där vi såg Green day köra en skitbra konsert.
 
Februari kom sen, och vi var dels på en till konsert, eller mer spelning då Björn Rosenström körde i Uddevalla, dagen efter tog vi sen in på hotell inne i Göteborg för att fira alla hjärtans dag lite i förskott. Vi hade även vår årliga semmelbakskväll här hemma, med rosa semlor som tradition!
 
Det blev sen mars och det blev dags för årets glitterfest, nämligen melodifestivalen med Carro, också tradition, fast denna gången med ballare skor än nånsin. I slutet av mars hade vi en babyshower för finaste Denice som senare under våren fick lilla sonen Ion.
 
April kom även den lika fort som alla andra månader, hann med en resa ner till Askerön där vi firade mammas födelsedag. Det blev sedan påsk och direkt efter det åkte Jonas och jag ner till Barcelona där vi hade några fantastiska dagar, och lite försmak på sommarvärmen.
 
Nu blev det sen maj och jag och Jonas blev sambos på riktigt. Verkar inte ha gjort allt för mycket mer i maj, men vi hade nog årets varmaste dagar under kristihimmelsfärds helgen när vi var iväg på miniläger, så kallad lajk. Så härligt att få känna sommarlovskänsla fast i slutet på maj, riktigt skönt.
 
Juni kom, och alla ljusa nätter med den. Yngsta kusinen Marcus tog studenten och nu har vi alla kusiner gått ut skolan (iaf grundskolan). Det blev sen midsommar som jag firade hemma med mamma, pappa, Karin och Kenneth, alldeles lagom =)
 
Juli, äntligen, sommarens bästa månad...eller? Hade väl inte allt för mycket sommar här i Sverige, men vi gjorde en hel del mysiga saker ändå. Vi var på askerön, åkte båt med våra kompisar, vi var i London, kollade in Per Gessle på skansen och vi började på vår roadtrip ner i Europa.
 
Augusti, som sagt här var vi på roadtrip, och körde igenom Tyskland, Österrike, Schweiz, Italien, Monaco, Frankrike, Luxmburg, Tyskland (igen) och Danmark. Sjukt häftig resa, men inte utan bekymmer heller, men så ballt att ha gjort den. När vi var hemma i Sverige igen var det dags att bygga vår stuga, vi var fyra personer som fick upp den på typ 3 dagar, varmt och slitet var det, men shit så bra det blev. Bland de sista dagarna i augusti åkte vi ut till Bullandö och åt lunch och klämde ur den sista sommarkänslan.
 
Det blev september, så fort allting går/gått. Men här testade vi på att flyga, det var jag Carro, Theo och Jonas som flög i en stor vindtunnel, riktigt häftig upplevelse! Den 19e september var det sen dags för min älsklings födelsedag, som vi även firade lite när vi var på Askerön igen, fast denna gång byggde vi ett hus till Cissi, så nu är bägge stugorna på plats!
 
Oktober började med personalfest, vi bakade sen bullar på kanelbullens dag. Vi ledare hade en mysig ledarmiddag där vi också spelade shuffleboard efteråt. Vi fick även besök av Tomas, Jonas kompis och vi var uppe på kaknästornet och fikade och kikade på utsikten. I slutet av oktober var det en scoutävling som vi enbart var med som funktionärer, för inga av våra scouter kunde följa med, men vi hade kul ändå alla ledare =)
 
Det blev ännu en månad, nu alltså november, vi besökte då kyrkogården på alla helgona och fick se en fantastisk vacker kyrkogård med alla ljus överallt. Årets första (och typ enda riktiga) snö kom den 21a november, vilket orsakade trafikkaos, ovanligt. 
 
December kom nu äntligen, min födelsedag, advent, lucia, jul, nyår och allt det där. En av årets bästa månader helt enkelt!
 
Nu som sagt kommer en riktig bildbomb. Men tack 2017, du var ett superbra år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: