Duktig när det gäller!

Plugg och jag är ju inte alltid bästa vänner, ibland vill inte mitt pluggande bli godkänt och ibland har jag förmodligen inte pluggat tillräckligt. Men på den, enligt mig viktigaste kursen fick jag VG. Alltså högsta betyg. Det är då min kurs från praktiken. Så himla kul tycker jag, att när man är ute bland ungarna så är det då man får toppbetyg. Var även en hel del skrivande under hela den kursen så det är inte bara liksom "lektionstid" utan jag har på något sätt lyckats med mitt skrivande också. Visserligen har jag fått en ny handledare från Södertörn som är toppen men jobbet har jag ju ändå gjort själv. Hahah ursäkta värsta skrytinlägget men det känns så kul. 

Kollade också min engelskatenta jag gjorde för några veckor sen, har inte fått ett riktigt svar där ännu men såg i betyget att den är också godkänd. Så det känns så skönt. Bara min hemska matte-uppsats som är kvar men annars är jag igenom 2,5 år på lärarutbildningen. 

Nä men nog om skolan, nu är det Jonasvecka igen så då blir man alltid mycket gladare. Dock jobbar jag ju varje vardag den här veckan, men får en ledig helg tillsammans iaf :) har nog inte heller hänt så mycket sen sist, har städat o fixat hemma. Annars inte gjort något vad jag kommer ihåg. 
Om någon har något kul semestertips så är det välkommet :) vi har tre veckor än så länge oplanerade. Så vore skoj o göra något :) 

Nä men hej svejs :) 


Broöppning igår kväll när jag åkte in för o hämta Jonas från tåget :) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: