Jul jul, mysiga jul

Som vanligt har jag massa saker och göra så det blir ibland långt mellan inläggen, men ni borde ha vant er vid det här laget ;)
Tänkte berätta lite om vad som har hänt sen sist, Slutade ganska tidigt från skolan i måndags så då åkte jag hem, slog in alla julklappar och julstädade hemma hos mig. Jobbade sedan de två dagarna innan julafton och i ondsags kväll kom först Alle och sen på kvällen kom Carro förbi och vi bytte julklappar med varandra :D Bästa var att vi båda två hade gett varandra en spadag till varandra hehe. Men det är ju bara mysigt =)
Själva julafton började hemma hos mig med en lugn morgon/förmiddag då både jag och Alle bara slappade och fixade lite det sista. Efter det åkte vi hem till mamma och pappa för traditionellt julfirande. Vi åt julmat tillsammans, så mamma hade gjort långbord då vi var 15 stycken under maten. Senare på kvällen blev vi fyra till men då hade farmor och morfar blivit hämtade, så totalt blev vi 17 under kvällen. Det roligaste var att Cissi och Felix var nere från fjällen och överraskade Alla så det var jätte kul :D 
Juldagen spenderades också med en lugn morgon, sedan en liten snabbis hos morfar nere på sarvträsk. Så för mig tar det ju en minut att gå dit typ. Efter det åkte vi till sickla där Alle köpte en tv som Calle redan hade gjort på morgonen på rean. När Cissi och Felix kom hem från deras kompisar åkte även dom och köpte en ny tv, plus en åt mamma så vi bidrog igår med 4 55tums tvapparater från Elgiganten :P Kvällen sedan blev det middag hemma hos mormor som Karin och Kenneth stod för, efter det fika hos Eva med familj och sen bio på kvällen alla kusiner :D Hälften av oss såg Joy, de andra såg Star wars... tyvärr tycker jag inte alls att Joy var en bra film, super tråkig enligt mig hhaha. 
Idag sen om en stund blir de hela släkten hemma hos mamma och pappa och då bjuds det på kalkon, med tillbehör. Sedan brukar det bli efterrättsbord =) Så mätt lär man bli även idag.. men jag har iaf tagit en lång härlig promenad idag på nästan en timme i det härliga vädret så jag får faktiskt äta lite efterrätt och godis idag ;)
 
Här kommer helgens alla bilder :D
 
Årets tema var silver, några blev även guld också hehe men silver och glitter :D
 
Jul-Anna (dock bytte jag örhängen och satte på halsband sen)
 
Långbord hos mamma, med en Alle på bild
 
Någon som var väldigt nyfiken på alla paket
 
Cissi o Felix =)
 
"Kan det här vara till mig?"
 
Trött även hunden
 
 
 
Härligt gäng i soffan :D
 
Hela kusinskaran :D Världens bästa!!!
 
Alla tog kort med olika kameror så det är svårt att få alla att kolla in i samma kamera .:p
 
Grabbarna grus, här i likadana julklappströjor (även Adam och Mackan fick sånna tröjor men dom hade inte sina på sig hos mormor)