Kalas x 3

Fredag - kalas, lördag - kalas och söndag - kalas. 
Eller a, i fredags var det bröllop och mer fest än kalas, men ändå uppklädd och allt det där. Det var en gammal kollega till mig som gifte sig och hon gifte sig med en syrian, vilket innebär Stort bröllop. Det innebär också väldigt sent bröllop, vi kollegor kom inte ens på vigseln, för det brukar man inte göra, utan vi dök upp till festen direkt (läs 21.30). 
När vi kom var det massa plockmat framme, sen vid elvatiden kom middagen in och runt ett kom tårtan (ner från taket). Lite annat bröllop ämnet vanligt svenskt, men så skoj. 
Jag var väl hemma runt tio över tre på natten, då hade jag ont i fötterna efter en kväll i högklackat på dansgolvet. 
Har tyvärr inte så många bilder, men dessa är de jag har :) 

Finaste brudparet!!

(null)

Jag och min gamla chef, bästa!!

(null)

(null)

(null)


Sen lördagen då, jag vakande ganska sent (guess Why?) så jag tog det lugnt hela dagen, tog sedan en långpromenad på eftermiddagen innan jag åkte hem till mamma och pappa för att fira pappas födelsedag. Vi var dock väldigt få, för att vara vår släkt, vi var bara tio personer. Men det var mysigt och pappa var glad. 

Idag har jag dels hunnit med att köpa en ny tvättmaskin då vår gått sönder, åkte även en sväng till Nacka forum med mamma och Cissi sen efter det tog jag mig ut till min kompis Denice som bor nära Tumba på 30 års kalas. Hon fyllde i torsdags och hennes man bjöd in på lite kalas. Det var mysigt och härligt, kunde dessutom sitta ute hela tiden så det var gött. 

Tog inga bilder själv, men snodde dessa från hennes insta. 

(null)

(null)

Nu ska fröken sova här, är ju en arbetsvecka till som väntas och imorgon är det tidigt igen. Godnatt allesammans