Baka städa och promenera

Idag har jag faktiskt hunnit med två promenader, jätte skönt. En imorse egentligen ofrivillig men väldigt skönt, vi skulle ju haft möte idag imorse och vart på jobbet vid nio men jag läste fel i smset där det stod att det var inställt så när jag frågade Denice när jag var i slussen vart hon var sa hon att det var inställt, men jag tog en promenad i faktiskt det fina vädret från slussen till karlaplan, mysigt faktiskt. Men jag fick lov då att köpa egen frukost på donken, hade ju räknat med frulle på jobbet men men toast är himla gott det med :)
Annars ikväll har jag tvättat, handlat en snabbis, bakat rulltårta och en fin vanlig tårta till julmarknaden imorgon. Sen gick jag med den till Carro eftersom jag själv inte är med imorgon. Så då vart det en promenad till, så var hemma runt tolv tiden, då plockade jag in all disk som jag diskat (tyst) och la in all tvätt på sin plats. Så nu är det finfint hemma hos mig, och imorgon är min sista dag sen är jag äntligen ledig på söndag :) 
Jag glömde förresten ta kort på tårtan men bad Carro ta ett när den inte står i en pappkasse :) 
Annars var det allt för mig idag, nu läggdags! Massa kramar! 


Hihi har en rosa slinga på balkongen så allt lyser jätte rosa :) o sen köpte jag bolllampor på ullared som jag inte hittat ett bättres ställe till ännu ;) 

God natttttt