Fullt ös och medvetslös

I fredags var vi på boulebar med jobbet, all personal från lågstadiet var inbjudna och vi var väl strax över 20 personer som käkade, körde boule och hade det riktigt roligt och trevligt. Vi hade en egen "boule-guide" som gjorde massa roliga saker med oss, inte bara "vanligt" spel utan lite speciella tävlingar mellan matcherna. Riktigt kul! Det vinnande laget fick dessutom medalj :) 

(null)
Se så glada dom såg ut ;) 

Dom flesta stannade kvar en stund efteråt också och tog nåt glas vin/öl eller likande men många droppade av en efter en. Jag och två andra gick vid tolvtiden och då var det väl kanske sex andra personer kvar. Men eftersom jag skulle upp till tunnelbanejakten på lördagmorgonen så drog jag mig hemåt. 

På lördagen vaknade jag med superont i magen men tänkte att det skulle bli bättre under dagen, och framförallt efter lite frukost. Så jag köpte frukost på pressbyrån i slussen och intog den på tunnelbanan mot Odenplan. Under dagen gick det upp och ner med magontet och även illamåendet men jag orkade ändå gå med mina scouter hela dagen och vi hade det superbra i stan med allt vi gjorde. 

(null)

(null)

(null)

Påvägen hem från slussen kände jag mig värre och värre och var tvungen att gå av i orminge centrum där jag faktiskt spydde, dessutom en del redan inne i bussen, så pinsamt. Försökte be om ursäkt men det var inte så lätt. Dock fanns det två snälla människor som frågade om jag behövde hjälp och om jag hade långt hem. En gav mig en stor bit papper som han hittade inne på Willys, såå snällt! 

När jag kom hem tog jag en dusch, la mig i sängen och sov en stund. Vaknade och mådde ill igen, hade då inget kvar i kroppen att spy upp så jag körde upp lite galla. Nej jag vet, inte så trevligt att berätta men jag säger det ändå. Mådde iaf bättre efter det. 
Igår, söndag låg jag bara i soffan hela dagen och fick mig ett glas blåbärssoppa och några tuggor yoghurt. Jonas hade ganska långtråkigt kan man ju säga. Men förmodligen blev jag matförgiftad nånstans, och idag mår jag bättre, inte helt bra så jag har ändå varit hemma från jobbet. Men ändå såpass mycket bättre så jag kunnat äta lite gröt :) 

Nu är jag mest uttråkad och trött på att ligga i soffan. Men har ändå tagit mig iväg hem till mamma och pappa idag för att vattna deras blommor då dom är på askerön. Skönt att få röra frisk luft, men det gick ju inte alltför snabbt heller ;) 

(null)

Imorgon får det vara slut på detta medvetslöshetandet och jag ska gå till jobbet. Är ju en kort vecka även denna vecka, och ännu kortare blev det för mig med tanke på denna sjukdag då. 

Önskar er annars en trevlig valborg! 🔥