Midsommar

Har nu precis kommit hem från Askerön, efter åtta timmars bilresa, men vi hamnade i två riktigt rejäla köer som gjorde att resan tog två timmar extra, bra segt. Vi hade alla fem sjukt ont i hela kroppen nu efter så många timmar i en bil. Men lite smärta får man ta när man har haft en Helt fantastisk helg. 

Vi åkte ju ner i torsdags efter jobbet ner till västkusten. Det var jag Cissi, Calle, Felix och Calles kompis Simon som åkte från Stockholm. Nere på landet sen kom även kusinerna Adam, Nicke, Mackan, Alle och hans tjej Viktoria. Så vi var totalt tio stycken som firade midsommar tillsammans. Och det var en riktigt lyckad midsommar. 

Vi började med midsommarfirande runt stången på ön där alla samlades och där dansade vi. Sen blev det lunch hemma i huset, efter körde vi lekar, åt tårta, åt mer mat och sedan sällskapsspel på kvällskvisten. 
Igår, lördag hade vi en skön slapp dag med en sväng ner till stranden, god korvlunch och sen middag plus match inne på Harrys i Stenungsund, verkligen en härlig stämning att kolla på match med massa andra, blir sån känsla liksom. Tyvärr blev det ju lite trist med sista sekunderna då dom gjorde mål, men men sånt är livet. 

Nu kommer en massa bilder ifrån helgens festligheter :) 

Sen säger jag godnatt här. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)