Bränd tunga och p-böter

Nu är jag redo att fira nyår, allt är städat och fixat för mina fina vänner som kommer imorgon hit på lite middag =)Har varit och handlat, hämtat lite sällskapsspel hemma hos mamma och pappa, städat, dammsugit, diskat och plockat undan överallt =) Har dessutom fått böter på bilen för att jag stått utan biljet.. aja bara att betala och sen köra hem bilen till mamma och pappa där den får stå hur länge som helst utan biljett =) Var inne på blocket förut för att kolla ungefärg vad bilar som min ligger på, och jag hoppas att jag ändå kan få en del. Då kan jag betala av hela mitt lån och förhoppningsvis lite pengar över till mitt sparande =)
Eftersom jag inte så mycket tid på mig idag så åt jag bara gröt till middag, såklart då bränner man tungan. Att man alltid ska lyckas haha gör ju jätte ont :/ Aja om någon dag brukar det bli bättre så.
Sitter just nu och kollar på sweeny todd som går på tv, den är ju typ asäcklig och ganska läskig. Så bra också när man bor själv att sitta och kolla på sånna icke roliga filmer, fan vart är du min karl som ska dela läskiga kvällar framför tvn med mig? Aja en dag kommer väl han också... Shit jag kommer få mardrömmar av den här filmen, men dum som jag är så fortsätter jag att kolla.. men den är slut om bara några minuter och klockan är över två igen.. suck vad jag är dålig på att lägga mig i tid. Okej nu tog den slut, konstigt slut och hemska tankar i mitt huvud. 
Nä men god natt då =) Om mindre än ett dygn är det nytt år wohoo
 
Jag vill ha snööööööööööööö
 
får hoppas att 2014 bjuder på lite snö iaf :D Kram och god natt