Snart kan man se ljuset mot slutet

Detta är nu den sista veckan med min mattekurs. Vilket innebär sista matten (vad jag vet) för hela utbildningen. Såååå skönt! Jag och en klasskompis sa att vi skulle fira när kursen är slut, vi gillar ju verkligen Inte vår mattelärare så det ska bli så himla fantastiskt att slippa henne! Det vi har kvar nu bara är en redovisning imorgon och lämna in den skriftligt senast på fredag. Iof har jag ju kvar ett stort arbete från förra terminen, men den ska nog bli klar den här gången så sen är jag fri på riktigt!! 

Idag har jag annars varit ledig från både jobb och skola, tänkte försöka komma igång förut just med det arbetet jag har kvar, men det kom annat imellan.. har sen även varit hemma hos mormors syster med man och färgat deras hår. Fick även hjälpa till att plocka lite äpplen :) 

Imorgon äntligen kommer min älskling hem också! Så blir en mysig vecka med inte så mycket plugg o så. Härligt! 

Nu ska jag ta tag i att städa här hemma, har tvätt från i veckan som ska vikas, ska försöka hinna dammsuga också. Sen ikväll ska vi ledare ha ett litet möte om hur vi är som ledare, och hur vi kan förbättras osv. Micke har lovat gofika så bara det är ju värt att komma. 

Kommer inte på så mycket annars som hänt, men har för mig att jag tagit lite bilder senaste tiden så här kommer lite bilder från veckan iaf :) 

Var hos Denice i torsdags där vi fixade varandras hår. För min del blev det en lugg. Fick även mysa med söt-Ion :)

Här hade jag värmt en matlåda som var så jäkla varm så jag tappade den. Hade makaroner överallt..

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)