Lite mer julbilder

Som vanligt går allt så fort, julen och dess dagar har bara swishat förbi, träffade släkten som vanligt typ alla juldagar, och de flesta gångerna hemma hos mamma. På juldagen var vi iväg alla kusiner och körde äventyrsgolf, baseball, curling och lite annat kul inne på tolv som ligger under tele2 arena. Det var skojsgt =) har tyvärr inga bilder från vårt "sportande" men försökte få till någon under middagen, inte heller så lätt dock.
Annandagen var det sen sedvanlig kalkon hemma hos mamma och pappa med dessertbuffé. Innan dess hade vi dessutom hunnit med fika hemma hos mormor. Mysigt det med.
Nu sen annandagen har jag och Jonas bara varit ledig och inte gjort många knop, vi var och tränade igår, och besökte även kyrkogården. Annars har vi mest slitit på soffan.
 
Imorgon blir det jobb för min del, sista för i år, Woohoo. Sen på söndag åker vi ner till Göteborg där vi ska fira nyår =) Skönt med några dagars ledighet till sen, måste dock nästa vecka börja med hemtentan som ska vara inne den 12e januari.
 
Här kommer nu iaf lite bilder från dagarna som gått =) Kram och sov gott