Nyss var det helg och snart är det helg igen

Tänka sig att det redan imorgon är helg, denna veckan var ju galen kort, iof inte lika lång som vanligt på riktigt, men ändå. 

I helgen som var så var ju jag iväg på hajk med scouterna. Vi hann med alla möjliga typer av väder, det var sol, blåst, regn, mycket regn och lite regn sen såg det även ut som att det snöade men det var ju bara alla tussar från träden som flög runt i hela luften. Oavsett så hade vi det riktigt mysigt och jag luktade som man ska efter en hajk, helt inrökt. 

Vi fick dessutom sällskap av en gammal scout som egentligen bor i Toronto nu men som var hemma några veckor i Sverige och ville följa med på hajken så det var så himla kul! Den här gången hade jag dessutom fått låna en sovsäck av pappa så jag frös inte under natten, riktigt skönt. 

Som vanligt har Micke tagit massa bilder, så här kommer dom jag gillade bäst :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Med tanke på att det regnade en del under helgen och våra tält var superblöta när vi packade ihop dom så fick vi hänga upp dom i kyrkan sen så de inte skulle mögla, vilket de gör ganska fort annars. Så då såg det ut såhär i scoutstugan, tält överallt! 

(null)


Nu sitter jag på bussen och ska få mat när jag kommer hem, äntligen är Jonas hemma igen. Och nu ska vi få flera lediga dagar tillsammans, ska bli mysigt. Vi kommer åka ner till askerön imorgon direkt efter jobbet och vara där till söndag, ska bli riktigt skönt med lite ledighet faktiskt. Hoppas bara vädret hinner ändra sig lite, just nu ser det ut o bli ganska kallt men så länge det inte bara regnar så är det ju skönt :) 

Nu säger jag adjö för idag!