Sista dagen som heltidsarbetande

Idag var det sista dagen för den här sommaren som jag jobbat på heltid, kommer från och med imorgon gå över till helgjobb igen. Alltså börjar skolan imorgon. Känns ändå helt okej, men tanke på att jag har så ont i hela kroppen nu så känns det skönt att börja skolan igen. Tror dessutom att vår första kurs nu kommer bli kul, lite fortsättning på det vi gjorde i våras, med natur, teknik, människan och samhället. Kommer nog bli spännande. 
 
Sen sist har jag nog inte gjort så mycket mer än vad jag brukar, jobbat extra flera kvällar, firat pappas födelsedag, haft lite scoutplanering med Carro och idag blev jag och mormor bjuden på middag hemma hos Eva och Hans, jättetrevligt!
 
I lördags förresten gjorde jag en brud på jobbet, hon blev jättenöjd så det var det viktigaste. Fick dock inte så bra kort, men hon skulle skicka något senare. Så kanske kan lägga upp en bild senare när jag fått en. 
 
Det var nog det för denna gången, eller aa klart det händer grejer, men inläggen är så tråkiga om dom ska berätta varje sekund av mitt liv ;) Så, Tack och hej leverpastej.
 
Asså detta med snapchat, har sagt de många gånger förut men det är så kul med alla olika filter som finns. Här en brunbränd hippie :p
 
En annan där man blir sminkad automatiskt :p praktiskt haha, dessutom en tandblekning på köpet ;)
 
Här var bruden, men som sagt inga bra bilder.
 
 
 
När vi ändå är inne på hår, så här är mitt eget som jag hade de idag =)
 
Och här är en kille som jag såg på tunnelbanan häromdan XD Alltså hans hår är bland de roligaste jag har sett Har sett honom flera gånger och han går alltid av på Karlaplan där även jag går av till jobbet. Men håret är såå rosa och såå fluffigt haha. Gör ju folk glada iaf.
 
Igår var jag inne i stan och åt på Vapiano med min kompis Maja. Hon och jag gick tillsammans i högstadiet men ses inte jätteofta nuförtiden då hon bor i Amsterdam numera. Men när hon är hemma i Sverige så brukar vi försöka o ses, så igår kväll hade vi en megamysig kväll. Jag fixade hennes hår lite först på jobbet, sen åt vi mat och sen tog vi en varsinn cider i gamla stan, tittade ut över vattnet och bara satt o pratade hela kvällen. Sånna kvällar är så välbehövliga och härliga att se tillbaka på.