Som en pirat

Tror jag fått en släng av ögoninflammation, ser helt förjävlig ut. Ena ögat är helt rött och den andra bara lite rött. I helgen var jag dessutom helt svullen i båda ögonen, fast ett i taget.  Hur som helst så är det lite jobbigt, och framförallt så ser det hemskt ut!! 

Har ändå trots både heshet och hostig hals haft en supermysig helg vi har varit i Stenungsund hos bästa Henrik och Johanna. Vi har mestadels vart hemma och bara haft det trevligt, men vi var även iväg i lördags och åkte gokart, sen käkade vi på restaurang. Så himla kul! Och jag kom inte sist! Bara en sån sak! Fick annars mysa lite med Arvid på avstånd, ville ju verkligen inte att han skulle bli sjuk. 

(null)


Idag var der åter att vara på jobbet, och hej måndag. Ingen som lyssnade och alla elever var överallt och ingenstans. Men skippade faktiskt scouterna idag, hade inte hunnit hem mellan jobb och scouter, men behövde både äta och fylla på mina ögon med ögondroppar, kände dessutom att en första kväll på scouterna bara är lekar och stoj, så jag min röst mår nog bäst att få vara hemma idag. 
Nu tittar jag på Guldbaggegalan ist, går ju bra det med! 

(null)


Jag fick förresten hem ett paket idag, kolla vilken fin väska jag beställt!! Nästan avundsjuk på mig själv haha. 

(null)


(null)

Synd det inte är halloween, man kan ju skrämma folk såhär..