Massa massa kärlek

Hade min sista dag på praktiken idag, var med i alla klasser och med alla lärare hann jag med. Hade bakat chokladbollar till alla barnen som de fick innan jag gick. Kom in i ett klassrum där de var alla 70 barnen och så applåderade de när jag kom in, såå härligt. Sen höll jag mina två påsar med chokladbollar bakom ryggen och tog fram, jag sa att ni alla får en varsin boll om jag får en kram. Så mysigt, en del kramades bara för att de var tvugna men många för att de verkligen ville krama mig (som många ändå gör ändå) så jag gick väldigt glad från skolan. Skulle sen vidare till min vanliga skola igen för att ha ett seminarium. Kommer verkligen att sakna framförallt barnen men verkligen personalen också, så himla gulliga, snälla, hjälpade roliga och superbra personal. Fick superkramar av dom allihopa när jag gick. Känns skönt att man vet att man har gjort bra ifrån sig, dels att personalen säger att man är duktig men även eleverna när dom säger "kan inte du vara vår lärare för alltid" eller när jag sa att jag kommer tillbaka i höst gjorde många "yes" först men sen "men åååh det är ju jätte långt tills dess". Funderar dock på att gå och hälsa på dom på deras skolavslutning. Okej det kanske får räcka om min praktik men det har verkligen vart jätte kul! 
Åker ju till göteborg imorgon med två underbara kusiner och en syster. Hon ska visserligen bara med oss ner för att sen åka vidare till halmstad på kvällen med sin Felix men hon följer med ned iaf :) borde sova nu, ska försöka orka plugga på tåget imorgon med min tenta. Annars är det packat och klart iaf så bara duscha som står på schemat imorgon bitti :) god natt säger jag nu. 
Alltså huuuur söt är inte den här lappen. Fick med mig två brev hem som jag inte fick öppna i skolan, så jag gjorde det är jag kom hem och blev superglad!! 


Älskade ungar

Igår när jag gick hem kom dom tre som gav mig breven och sprang ikapp mig i en park dom lekte i efter de gått hem från skolan. Vi pratade en stund sen jämförde vi våra skor, converse av olika slag allihopa men ändå så olika :) dom diggade mina glitterskor också kan jag säga ;)