Aldrig glömd

Idag, årets sista dag är det många som ser tillbaka på året som gått och vad de åstadkommit under året. Allt det tänkte jag också göra, fast inte idag. Det får bli nästa inlägg kanske. 

Idag tänkte jag göra ett inlägg om morfar, farmor och Lexus. Just idag på nyårsafton är det exakt två år sedan morfar gick bort och i fredags är det exakt två år sedan farmor gick bort. Så den här veckan för två år sen var ingen höjdare alls, och ännu värre var några veckor in i januari för snart två år sedan då vi hade begravningarna två dagar efter varandra. 

Det vi tänkte göra idag är just att ta oss till kyrkogården för att tända ljus, och även ett för Lexus som nu inte heller funnits med oss på två månader i lördags. 

Vet att jag sagt det många gånger förut, men morfar och farmor var helt underbara människor och jag saknar och tänker på dom väldigt ofta. Ni finns alltid hos oss i våra tankar. 
Och Lexus var ju världens bästa hund, också så otroligt saknad varje dag. 

Men nu har himlen blivit en trevligare plats med tre fina änglar. 

(null)


Hoppas ni har det bra var ni än är, att du morfar läser en bra bok, att du farmor dansar och att du Lexus busar med alla. 

Alltid saknade, aldrig glömda! ♥️