Thailand

Lugnet har infunnit sig hos oss nu, här är det inte mycket stress och stadspuls direkt. Vi vaknar på morgonen, går ner en trappa och äter frukost, går upp till vårt rum igen och smörjer in oss med solkräm och allt sånt där, sen går vi ner till stranden och där är vi fram till eftermiddagen. Hittills har vi mestadels legat i skuggan, så varmt i solen, och vi tänker att vi börjar mjukt med solningen, så dumt och totalbränna sig från början. Vi har ändå 10 dagar kvar här nere i värmen, även om alla dom inte kommer vara här i Thailand. 
Mitt på dagen brukar vi äta lunch på nån av restaurangerna på stranden, såå mysigt! 

På kvällarna har vi också gått iväg o käkat, första dagen tipsade min syssling Bella oss om ett ställe där hon jobbat, och både igår och i förrgår gick vi på "walking street" där de flesta restauranger ligger och där det är mest folk. Igår drack vi en drink på Världens mysigaste ställe, bara små sittpuffar i sanden typ och riktigt mysigt uppbyggt, svårt att se på kort hur mysigt det var men jag tog ändå nån bild. Sen efter middagen igår gick vi ner på en annan strand där det var lite mer drag, och vi tog en till drink och tittade på lite fire show :) 

Nu blir det snart frukost här, sen kommer väl dagen bara fortsätta som de andra har gjort hittills, lugnt och skönt helt enkelt. 

Kram till er där hemma!! 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha! Vi har den brickan hemma hos oss också!

2018-03-16 @ 15:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: