30 år

Förra inlägget hette 30 dagar för det var då 30 dagar till vår resa, men idag döper vi inlägget till 30 år ist för det är det som har firats hela veckan. Det är då min käre syster Cissi som har fyllt 30 och jäklars vilka firanden det har varit. 
Det började i onsdags på hennes riktiga dag, vi blev medbjudna att överraska henne hemma hos Cissi innan vi skulle hem till mamma och äta middag. Så vi möttes upp flera av hennes närmaste vänner plus jag och Jonas och sen smög vi upp i trapphuset och när Cissi öppnade dörren så sjöng vi och kastade serpentiner på henne och sköt massa smällare och så :) sen firade vi lite mer med bubbel och sånt där innan det blev middag hemma hos mamma. 

Sen i fredags var det släktkalas, vilket även det var hemma hos mamma och pappa. Vi var där och fixade lite på eftermiddan och gjorde i ordning lite snittar och så. Senare på kvällen var det som sagt kalas, där vi hade gjort en sång som vi sjöng för Cissi, vi hade även gjort ett quiz om syrran. Hon verkade väldigt glad och det var nog uppskattat det vi gjorde :)

Igår var det daga för det sista firandet, vilket började med middag med vänner kusiner (kusin) och syskon o så (även detta hemma hos mamma) sen blev det riktig fest med dans och roliga lekar och allt möjligt. Fullt drag och superkul var det hela kvällen!  Bilderna som nu kommer får också tala lite för sig själv, men det är typ bara bilder från festen :) 

Aa det var det, nu har man en syster som är 30 (fast som ser ut som 20) och här kommer bilder då :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: