Amsterdam del två

Ännu en liten uppdatering från Amsterdam, vi är nu visserligen hemma men tänkte bara köra en kort update på vad vi gjorde de sista två dagarna. 

Första dagarna var ju väldigt varma och vi badade en del. De andra två var mer promenadvänliga dagar för att strosa runt i stan, vilket vi gjorde. Har gått över milen varje dag, mer än vad gjort på många veckor hemma haha. Men vi har mest kollat runt i olika delar av Amsterdam, mycket är ju väldigt likt allting, typ bruna sneda tegelhus med kanaler överallt. Men såå mysigt!! 

Dag 3 tog vi en båttur i kanalerna just, vilket var väldigt mysigt (en av oss tjatade mer på att åka båt än den andra..) men man såg mycket från vattnet och vi hade en väldigt trevlig guide som berättade lite kul historier om staden. Efter båtturen var det som sagt mer promenad i stan, hann med lite shopping också *oops* men det fanns ju Primark där så man kunde ju inte låta bli liksom.. :) 

Igår sista dagen var det ännu mer promenerade, såg ännu mer tegelhus, ännu fler kanaler och ännu mer en speciell lukt som spred sig här och var från alla som rökte det ena och det andra. Vi hamnade även inne på Ripleys belelive it or not, typ ett museum med lite olika fakta om allt möjligt, alltifrån världens längsta man till gamla tortyrredksap och synvillor. Det var perfekt att gå in där för det regnade just då. 

Vi mötte sen upp Maja igen, fikade och käkade med henne, sen hängde vi hemma hos henne en stund innan vi drog till flygplatsen. Tyvärr var vårt flyg två timmar försenat pga regnet som var i Amsterdam, men till slut kom vi hem och fick tag i en taxi, så vi var väl hemma typ halv tre inatt. 

Men nu blir det lite mer bilder från de sista två dagarna :) 
Här hemma blir det nog stranden eller något sånt sen idag, så varmt ute ju. Dock inte megasoligt men ändå :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: