Cykeltur till och från jobbet

Om man känner att man vill ha lite extra träning och känner sig lite snål för att köpa busskort för de sista två dagarna till jobbet så kan man cykla. Tog ju nästan lika lång tid att cykla som att åka kollektivt, dessutom fick man både frisk luft och på hemvägen även en fantastisk utsikt då himelen var Helt fantastisk. Jobbar som sagt sista dagen imorgon, sen går jag på fyra veckors ledighet. Jobbade över idag också och fixade Cissis hår, tyvärr blev det inte helt som vi ville, men till nästa gång kommer det nog bli toppen!
 
Senare i sommar väntas ju läger som vanligt, och i vanlig ordning har jag och Carro, och även Matilda fixat massa. Vi har inhandlat nya saker, suprise?! Men jag och Carro ska ju ha de yngre scouterna på lägret och vi har gjort en ny patrull som vi döpt till knorrarna. Bygger ju en del på den stora gruppen som heter kaessler. Eftersom kaessler är så rosa så kommer inte vi va en helt rosa patrull, så vi kommer blanda rosa och blått. Så vi har redan en massa blå grejer, som kylväskor och matbackar så det blir väldigt bra. Vi har nu då gjort en flagga och små märken som vi ska ha till våra scouter. Hopppas bara de själva kommer att uppskatta det vi hittat på =) Tror att årets läger kommer bli kanonkul, ser verkligen fram emot det! 
 
Nä men det var nog det, hoppas att sista dagen imorgon går fort, och att det fortsätter vara fint väder så man kan sitta ute och njuta av solen på lunchen och när det är lugnt =) Nu ska en trött Anna sova, så godnatt.
 
Hahahaha jag och Jonas har gjort en sån faceswap igen, vi ser ju verkligen hemska ut! XD
 
Såhär såg vår presenning ut efter lite arbete, såå snygg, speciellt i verkligheten :D
 
Så här blev knorrarnas flagga, inte helt klar ännu men på god väg =)
 
Cissis hår från början..
 
Och hennes hår efterråt, tanken var att topparna skulle bli ännu ljusare och alt ska va lite kallare, men efter en omgång till så kommer det bli toppen!
 
Njöt hela cykelturen hem av den fina himlen, den var fin ändå innefrån stan men ändrades hela tiden, från gul, till orange, till rosa och allt möjligt. På sina ställen såg det ut som att det brann bakom skogen. Så läckert! =)
 
Nu säger jag godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: