En liten uppdatering


Nu är det kväll här, och vår andra natt. Den första natten sov vi på ett lite mindre hotell, eller aa, ett ganska vanligt hotell. Men nu inatt kommer vi sova på ett gigantiskt hotell som har ca 2500 rum, och nästan 60 våningar högt. Dessutom högst upp ligger en infinitypool som har utsikt över hela staden. Ganska ballt faktiskt. 

Men det vi gjort idag är att först ta en promenad runt kvarteret vid det första hotellet, vi vaknade svintidigt efter resan och fel tidszon osv. Så vi åt frukost redan innan halv sju, sen gick vi upp på rummet och halvsov en stund till. På promenaden sen gick vi igenom typ den "arabiska delen" av stan, med lite moskéer osv.

Efter det blev det utcheckning, för att sen checka in på detta galet stora, lyxiga hotell. Här åt vi dessutom lunch idag som vi ångrade lite, blev ca 500kr/person bara för en lunch, och som för min del mest bestod av bröd då maten inte riktigt var den typen jag gillade. Men men, sen har vi mestadels hängt vid poolen, fått lite färg trots mulet och blåsigt hela dagen, men våra käre ansikten har blivit i en lite rödare ton ;) 

Nu för en stund sen var vi ute i en superhäftig och fin park med både en ball ljud och ljus-show, och ett besök inne i "cloud forest" där vi såg massa fina växter och vattenfall och allt möjligt. 

Nu kommer en massa bilder här, och snart är det läggdags för vår del, den är snart halv elva här, så den är väl mitt på dagen hos er typ. Men godnatt och håll lite koll här, ska försöka lägga upp lite om vad vi gör om dagarna. 
Kram till er alla hemma i Sverige :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: