Hemma igen

Godmorgon, nu är vi hemma i Stockholm igen efter fyra mysiga dagar på landet :). Vi har ju vart o byggt en del på våra stugor och kommit lite närmare slutmålet, även om det fortfarande är långt kvar. Vi har nu fixat fönster, innertaket och (i vår stuga) halva väggarna, medan i Cissis stuga blev väggarna helt färdiga, alltså med gips o så. Sen är det ju spackla, slipa, sätta lister, måla och allt det där som ska göras. 

I lördags var ju även jag och Jonas på lille Arvids barndop, så nu är han döpt och Jonas har blivit gudfar :). Dopet var jättefint och lättsamt, och Arvid var helt exemplarisk som var lugn under hela ceremonin och somnade även på slutet. Efteråt blev det fika o så :). Mysigt dessutom med det fina vädret som vi haft i helgen, det gör ju allt så mycket lättare. Dock under dopet hann man ju inte med massa bebismys eftersom det var massa andra folk där, men det hann vi med kvällen innan då vi var över på middag hos familjen :) Där fick vi även låna en dusch, så uppskattat efter några dagar på Askerön, och speciellt innan ett dop :) 

Nu idag och imorgon är det läsning av en i klassens uppsats för att jag ska opponera på henne. Är så nervös både för hennes men framförallt för min egen opponering. Vet inte riktigt vad man ska säga och sånt där. Men det kommer nog gå bra. Sen efter onsdag och torsdag när alla opponeringar är gjorda så ska lärarna få bedöma och då får vi hoppas på ett godkänt, jag är själv tveksam men som sagt håller alla tummar det går. 

Så hej svejs på er :) (bilderna kommer tydligen i o-ordning som vanligt, men ni ser nog vad som tillhör bygge och vad som är barndop)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer
Postat av: Karin

Bra jobbat.Heja heja🙃

2018-04-25 @ 23:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: