Ensam tidigare än vanligt

Blev ensamvecka tidigare än vad det brukar, Jonas åkte ner redan imorse till Göteborg för att hinna träffa sina vänner lite. Jag har ju alltid varannan vecka när jag kan träffa folk, klippa folk osv. Men han är ju antingen här med mig (och då mina vänner och släkt) eller så är han på sitt jobb. Så nu var det hans tur att också få träffa kompisar :) 

Jag har ändå jobbat idag, och tänkte snart komma ut på lite promenad/springtur. Hade tänkt o gå till gymmet egentligen men kommer hellre ut i den friska luften. Har dock precis ätit så får se hur mycket man orkar. 
Senare ska jag hem till mamma och pappa på fika :) skönt slut på helgen. 

Igår var vi inne i kungsan också, det var foodtruck SM där så vi gick runt och kollade vad som fanns en sväng, blev sen en varsinn indisk kycklingwrap, men eftersom det var lite morot i den fick Jonas köpa en hamburgare ist. Dumt o äta när man är allergisk. Jag köpte även en våffla och Jonte tog en äppelkaka/paj, i den kön stötte vi dessutom på han från dessertmästarna, han som är fransk :) kul grej annars! 

Nä nu måste jag försöka ta mig ut innan tiden rinner iväg helt :) 
Kram  sista bilden här är från när vi var i Sandviken för två veckor sen. Kortet togs av Jennie, Jonas syster :) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: