💛❤️💙

Ibland är min pappa så himla söt, som idag till exempel var han det. Han ringde och frågade mig om jag ville följa med på hockey, och det ville jag såklart. Så roligt att han ringer och frågar sånt, även om det var jag som fick boka biljetter osv. Vi såg på Djurgården- Färjestad, och tyvärr blev det 4-2 till Färjestad, men vi fick se två mål iaf :) 


Har idag också vart ute på skolan igen, men ganska skönt nu när jag mest ska observera och inte planera eller hålla i saker själv osv. Råkade dock försova mig kraftigt imorse. Vet att jag drömde att jag hade väckarklockan i min dröm och stängde då bara av den. Så jag vaknade typ 8.20 och innan 8 brukar jag vara i skolan. Men som sagt tur i oturen då att jag bara skulle observera. 

Juste igår åkte jag in en snabbis till jobbet för att hämta mina saxar som jag glömde i helgen, plus att jag skulle låna hem lite färg. Men jag hann bara vara där i några minuter innan brandlarmet gick i hela flätan. Så då måste man gå ut direkt. Jobbigt för de kunder som hade färg i håret haha. Men detta gjorde då att mitt lilla besök tog lite längre tid. Annars är det ganska kul och gå förbi jobbet i veckan sådär, dom blir så glada när jag kommer :) 

Känner att det aldrig händer så mycket roligt att skriva om, men försöker ändå blogga lite grann. Har dock vart sjukt dålig på att ta bilder på sista tiden, får försöka med det mer helt enkelt. 

Nu är det läggdags för fröken här, så godnatt allesammans. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: