Godmorgon gott folk

Jahapp, fredag igen då. Sjukt vad tiden går! Men det verkar bli en fin dag eftersom solen lyser ordentligt idag, iaf rakt in genom mitt fönster på morgonen. Är uppe rätt så tidigt för o hinna plugga lite innan jag drar till skolan, har ju inte fått godkänt på min förra kurs på min uppsats i matte så den fick jag hjälp med igår av en i klassen så ska försöka få den klar snart. Hade varit väldigt skönt faktiskt, och ännu skönare ifall den blir godkänd sen! 

Annars rullar det på med fullt fart nu i veckorna, igår hade jag mys-middag med Carro, i onsdags var jag på massage, i tisdags var jag på releaseparty för en bok som släppts av en släkting. Så ja full rulle, även ikväll ska jag klippa Carros mamma Anna-Maja och sen i helgen är det jobb. Sjukt också att det redan är den 10e november, vilket då innebär att min bäste kusefin fyller år idag, grattis Alle!! 

Nä nu ska jag ta tag i plugget igen innan jag ska till skolan så puss och kram 

Efterrätten igår, fruktspett 😋

(null)

Jag går ju förbi sarvträsk varje dag jag ska till bussen och ofta är det jättevackert. Häromdan var det helt stilla, och någon dag senare var det is. Så även här går det fort

(null)

Och här då dagen till ära, födelsedagsbarnet!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: