Mysig kväll med bästevän

Igår efter jobbet åkte jag hem och började förbereda inför middagen. På matsedeln stod det: förrätt - bruschetta, varmrätt - hasselbackspotatis med marinerad kyckling, en rosépepparsås till det och sparris inlindad i bacon, även en sallad till det, efterrätt - key lime pie. Maten gick ner utan problem och efter en stund förflyttade vi oss till soffan där kvällens höjdpunkt skedde. Eller Aa så var tanken från början att det skulle vara höjdpunkt, men efter resultatet med den portugisiske killen som vann kände vi att vi tappade lite hoppet för musiken nu förtiden,  inget illa mot honom, men hans låt sög! 

Oavsett låtar som vann eller som inte vann så hade vi en supeemysig kväll. Så härligt och välbehövligt med sånna här tjejkvällar ibland :) 

Idag annars hae jag jobbat hela dagen, dagen som dessutom kändes som hundra år. Har också börjat få mer ont i halsen igen. Jättedumt för jag trodde jag var på väg att bli bättre. Dock är hostan så mycket bättre just nu. Näsan rinner fortfarande men jag behöver inte alvedon så mycket längre. Men jag vill som sagt börja träna igen. Gillar inte alls o vara sjuk och inte kunna röra på mig. Jaja, bättre o bli frisk först iaf så man inte förstör kroppen. 

Nu ska jag se klart de sista minuterna på hockeyn, Heja Sverige! Sen är det läggdags  :) godnatt. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: