In London

Hello everyone, here in London is it great! Vi har shoppat (jag lite mer än Jonas.. han är dock lite nojig som har köpt tre par skor, det har tydligen aldrig hänt förut). 


Vi har även varit på Mamma Mia musikalen som var toppenbra! Sen har vi åkt ribbåt i Themsen, riktigt coolt var det! Dom hade på James Bond musik i högtalarna o hoppade o svängde massa, så de va inget för fegisar ;) 
Den tredje grejen vi gjort som var inbokad från början var blink182 konserten. Den va också ball, grymt mycket folk, dock kunde jag typ bara tre låtar av alla de körde. 

Förutom detta så har vi som sagt shoppat, promenerat Massa, sett Hyde park flera gånger, en gång där en fågel kom o satte sig i Jonas hand, tydligen bet den också så han fick ont :(. Men vi har varit i Camden town, sett big ben o allt de där. Turistat och haft det bra helt enkelt. 

Igår firade vi ju två år tillsammans, så då åt vi en megagod våffla som man fick i en strut typ. Tyvärr tog de nästan en timme o få den för stället var väldigt populärt och det var mycket kö. 

Idag sen ikväll är der hemgång. Men innan dess ska vi nog ta oss till nothing hill tänkte jag :) 

Så nu får bilderna säga sitt, tyvärr ena dagen var det lite sämre väder, vilket syns på bilderna men det har ändå vart shortsväder varje dag :) 


Sista bilden här är när det blåser på tunnelbanan ;) håret blir lite rufsigt då. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: