Fredagkväll

Skönt med en riktig slapp fredagskväll, har gått i skolan varje dag den här veckan, visserligen bara två timmar om dagen men jag har vart i skolan en timme innan varje lektion för att plugga, så ca en timmes plugg på väg till skolan, en timme innan på plats, två timmar seminarium/föreläsning och sen ca en timme plugg till på vägen hem. Får passa på att utnyttja tiden ordentligt, speciellt som nu när det är Jonasvecka. 

I onsdags gjorde vi lite julförberedelser, var på Ikea och åt julbord och köpte med oss en fin julgran som vi har ställt in och pyntat i ordning. Vi var även hemma hos mamma och pappa på kvällen där vi hela familjen gjorde julgodis. Smarrigt värre! 

Idag har vi vart ute och gått en promenad med käre tant (Sofia) och mysigaste lilla Ellinor! Så härlig och söt lilla tjejen :) sen var dom här och fikade, himla mysig fredag. Vi gick även senare på kvällen och köpte thaimat jag och Jonas, gott det med hehe. 

Imorgon blir det jobb som gäller, sen ska vi hem till käre moster för att äta middag, hela familjen Sandström ska utomlands över jul så vi ska dit och äta och hinna träffas lite innan dom åker iväg, ska också bli riktigt mysigt! 

Yes, det var det. Tjingeling!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: