Hemmaplan igen

Puh, efter ca 450 mil är vi nu tillbaka där vi startade, alltså på landet. Igår kördevi sista etappen som började i norra Frankrike och slutade i Danmark. Så på vägen hem körde vi igenom Luxemburg, Tyskland, Danmark och så klart Frankrike där vi började. Vi körde nog en 9-10 timmar igår, drygt 90 mil. Innan stoppet på färjan mellan puttgarden och Rödby (Tyskland o Danmark) så stannade vi på bordet shop. Alltså världen billigaste alkohol typ. Hör sjukt stort och helt galna priser på allt ifrån sprit till öl o vin. Förstår verkligen att folk åker dit och köper mängder för det var helt galet där. Dock ganska lite folk eftersom vi kom vi niotiden på kvällen. 


Annars har det inte hänt så mycket kul sen sist, mest bara kört. Så rätt så skönt o vara hemma igen, blir nog en ordentlig sovmorgon imorgon också. Har vart många tidiga dagar på rad nu i en vecka. 

Nu får vi passa på o mysa lite med hunden som blev så glad när vi kom, han har ju haft det ganska lugnt sista veckan när det bara vart han, mamma o pappa här, men nu verkar han nöjd igen :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: