Förhoppningsvis igång igen.

Vill säga att jag är igång igen med träningen, men jag vet inte om en dag med träning ska räknas som att vara igång. Var på gymmet imorse och tog sen en härlig promenad med Carro nu efter jobbet. Har varit så mycket slarv o väldigt lite träning under semestern. Men nu ska vi komma igång igen. Det ska ätas nyttigare och tränas mer. Heja oss! 


Har ju börjat jobba igen, kroppen är redan helt slut. Vi har så hög ljudvolym och megadålig luft på jobbet så man är så trött i huvudet när man kommer hem, sen känner man som vanligt av ben o rygg att man är trött i dom liksom. Skönt att det bara är 1,5 vecka kvar, sen är det tillbaka till skolbänken. 

Igår planerade vi höstterminen för scouterna, så nu drar det snart igång igen också. Ska bli skoj o dra igång igen och komma in i rutinerna som vanligt :) Märker även att man är tillbaka i vardagen när det ska tvättas, klippas kompisar, städas och allt det där. Körde ikväll fyra maskiner i tvättstugan, typ hela semestertvätten. Men till nästa gång blir det bättre iaf, lite mindre o tvätta så det är skönt :) 

Nä men det var ju det, fick en fin bild iaf från promenaden med Carro förut när det var massa fin dimma här uppe i Orminge, så den får avsluta detta inlägg. Kram på er. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: