Dagarna som gått

Får börja med i fredags, det blev lite ändrade planer med Jonas familj, så vi åkte till Sandviken ist. Supermysigt och trevligt! Var där o käkade lunch och tog en liten runda i "stan". Hamnade bland annat inne på dollarstore 😍 typ världens bästa affär! 

Sen åkte vi till Jennies, Jonas systers replokal där hon körde loss på trummorna, så kul o höra :) 

På kvällen sen var det kalas för pappa med släkten som vanligt :) 

Lördag och söndag har jag jobbat men lördag efter jobbet bestod av hårfix på Maja och sen middag. Sen fixade vi oss själva för utgång. Inne i stan mötte vi dessutom upp två kompisar till. Den ena är faktiskt en kollega till Jonas som också var i Sthlm i helgen. Hon och hennes kille var med när vi dansade och hade askul. Så blev en halv-sen kväll, var hemma vid tretiden. Men hade som sagt en megakul kväll. 

Jobbade som sagt igår, åt en pizza när vi kom hem och tog sen en promenad igår kväll. Kom upp till utkiksberget här i krokarna och satt där en stund, såg iaf en stor färja som gick förbi. 

Idag har vi käkat megagod lunch på Bullandö krog, det var pasta med rökt hjort och ärtor i en god sås. Så där satt vi i solen och njöt. Tog en promenad runt bryggorna där och kollade på båtar. Avslutade även med en glass innan vi åkte hem igen. 

Ikväll sen drar scouterna igång, ska bli kul och träffa alla busar igen! :) 

Detta får räcka med uppdatering för idag. Så tjing så länge! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: