With my lover

Åkte idag ju ner till västerås, först en snabbis till Daniel för att typ bara hämta upp honom sen åkte vi till Pia, hade lite julklappsutdelning med Pia Daniel och mormor Hillevie :) fick en massa fina saker, så som en glassmaskin, fina drinkglas, ljus, ljuslykta, sminkväska o lite annat jox.
Sen kom Daniels morbror med familj och åt massa god mat med oss, o efter det typ julklappsspel där man håller på med tärningar o grejer och snor julklappar av varandra hux flux. Kul var det iaf :)
Sen har vi annars bara tagit det lugnt, inte gjort något särskilt alls. Imorgon är det jobb igen.. Segt som fan att jobba nu hela veckan när man bara varit ledig en dag men men sånt är livet. Kommer säkert vara kaos på jobbet också. Speciellt i slutet mot veckan när det börjar närma sig nyår o grejer. Jag är ju i alla fall ledig nyårsafton och nyårsdan, alltid något.
Imorgon annars är det släktkalas hemma hos mamma och pappa med typ hela släkten och massa god mat. Får se om Daniel lärt sig lite vem som är vem haha stackarn, han sätts då på prov. :)
Hare bra annars allesammans, nu lite bilder från helgen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: